Waarmee kunnen wij u helpen?

  Ervaren Kandidaat-Notaris Vastgoed

  Vacature

  Onze (kandidaat-)notarissen leveren in de groeiende vastgoedsectie in een geïntegreerd interdisciplinair team van notarissen, advocaten en fiscalisten maatwerk voor commerciële vastgoed- en financieringstransacties, projectontwikkeling en herstructurering. Daarnaast adviseren zij over vastgoed gerelateerd ondernemingsrecht. Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een

  ERVAREN KANDIDAAT-NOTARIS VASTGOED
  (vanaf 4 jaar werkervaring)

  Van Doorne biedt jou een uitdagende omgeving waarin je je kunt blijven ontwikkelen, en waar ook veel van jou wordt verwacht. Zo hechten wij vanzelfsprekend veel belang aan juridische kwaliteit en een goede beheersing van de Engelse taal, maar ook aan zaken als collegialiteit, ambitie en zelfstandigheid in je praktijkvoering. Bovendien kies je bewust voor een groot commercieel kantoor en kan je die keuze ook toelichten.

  Voldoe jij aan dit profiel? Dan biedt het team Vastgoed van Van Doorne jou een uitdagende omgeving waarin je veel kunt leren.

  Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Stijn Folkers.

  Wil je inhoudelijk meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Annerie Ploumen, Notaris Vastgoed via tel.: +31 20 6789 538 of ploumen@vandoorne.com.

  Solliciteer nu