Waarmee kunnen wij u helpen?

  Ervaren Advocaten, Kandidaat-Notarissen en Fiscalisten

  Vacature

  De vastgoedspecialisten van Van Doorne werken vanuit onze vestigingen in Amsterdam en Londen. Wij leggen ons toe op het verstrekken van to-the-point juridisch en fiscaal advies op alle rechtsgebieden waaraan vastgoedontwikkelaars, vastgoedeigenaren, vastgoedbeleggers en -financiers behoefte hebben. Het team biedt onze cliënten uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van koop en verkoop, financiering, bouw en ontwikkeling, huur, ruimtelijk bestuursrecht en milieurecht.

  Van Doorne behoort met haar brede vastgoedpraktijk tot de top van de Nederlandse markt, waarbij wij ook een veelheid aan internationale cliënten met belangen in Nederland bedienen. Het vastgoedteam van Van Doorne is, met ca. 50 specialisten, al decennia betrokken bij aansprekende vastgoedprojecten en vastgoedtransacties in heel Nederland.

  Wij zoeken:

  STARTENDE & ERVAREN ADVOCATEN, KANDIDAAT-NOTARISSEN EN FISCALISTEN

  in (alle onderdelen van) onze verder groeiende vastgoedpraktijk met de ambitie om onze Nederlandse en buitenlandse cliënten die actief zijn in deze markt op het hoogste niveau te bedienen.

  Wij bieden:

  • juridisch-inhoudelijk werk op hoog niveau in aansprekende zaken voor cliënten die professioneel actief zijn op de Nederlandse vastgoedmarkt;
  • een team dat in de voorhoede van de vastgoedmarkt opereert en ook oog heeft voor de bredere belangen van betrokken partijen;
  • collega’s die tijd steken in jouw opleiding en ontwikkeling als professional;
  • de mogelijkheid om ervaring op te doen in de internationale vastgoedpraktijk van ons kantoor Londen.

  Spreekt dit jou aan en voldoe jij aan dit profiel? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief per e-mail aan Stijn Folkers, Teamleader Recruitment, 020 6789 340, Folkers@vandoorne.com.

  Solliciteer nu