Waarmee kunnen wij u helpen?

  Advocaat-Medewerker Informatietechnologie en Outsourcing

  Vacature

  Van Doorne is een Zuidaskantoor met een diverse samenstelling. De sfeer is er één van met veel plezier hard werken. Binnen het kantoor bedient het IT- en Outsourcingteam deels een eigen cliëntenbestand (met veel grote corporates) en deels kantoorcliënten. Waarschijnlijk de meest uitdagende praktijk van Nederland. De praktijk bestaat vooral uit ondersteuning bij het tot stand brengen van overeenkomsten, daarnaast ondersteunt het team corporate transacties. Verder wordt er geadviseerd en geprocedeerd. Er wordt veel samengewerkt met het Privacy Team, de sectorteams Zorg & Life Sciences en TMT, en met M&A.

  Het team bestaat uit een hoogleraar-compagnon, een compagnon met 30 jaar ervaring, een counsel, twee gevorderde medewerkers, twee advocaat-stagiaires en twee secretaresses.

  Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een:

  ADVOCAAT-MEDEWERKER INFORMATIETECHNOLOGIE & OUTSOURCING
  (vanaf 3 jaar werkervaring)

  We zoeken iemand die scherp kan formuleren, er plezier in heeft om met weinig woorden precies te zeggen wat er te zeggen is. Iemand die goed kan luisteren, zich goed kan inleven en vervolgens met praktische oplossingen komt. Juridische scherpte is een noodzaak. Waarschijnlijk iemand van één van de andere grote kantoren die meer ruimte zoekt voor eigenheid. IT-affiniteit is een pre, IT-ervaring geen must.

  Van Doorne biedt een uitdagende omgeving waarin je je kunt blijven ontwikkelen en waar veel van je wordt verwacht. Op juridisch gebied en qua cliëntgerichtheid, zelfstandigheid en collegialiteit. Wij zoeken ambitieuze, juridisch uitstekend onderlegde advocaten met gevoel voor commercie. Teamplayers met een goede beheersing van de Engelse taal.

  Voldoe je aan dit profiel en ben je geïnteresseerd? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet.

  Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Stijn Folkers, Teamleader Recruitment via +31 (0)20 6789 340 of folkers@vandoorne.com

  Wil je inhoudelijk meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Bart van Reeken, partner Informatietechnologie en Outsourcing via +31 (0)20 6789 399 of reeken@vandoorne.com

  Solliciteer nu