Waarmee kunnen wij u helpen?

  (Advocaat-) Medewerker Fiscaal Recht

  Vacature

  De fiscalisten bij Van Doorne beoefenen een zelfstandige fiscale adviespraktijk. Ze adviseren cliënten over een breed scala aan fiscaalrechtelijke onderwerpen, veelal met internationale raakvlakken. Ook in geschillen met de fiscus treden ze op en voeren ze, waar nodig, fiscale procedures. Daarnaast werken ze samen met andere disciplines binnen Van Doorne, bijvoorbeeld op het gebied van: fusies & overnames, private equity, management investments, vastgoed (transacties, fondsen en projecten), herstructureringen & reorganisaties en publiek-private samenwerkingen.

  Ter ondersteuning van het team zijn wij op korte termijn op zoek naar een:

  (ADVOCAAT-) MEDEWERKER FISCAAL RECHT MET SPECIFIEKE KENNIS VAN DE VASTGOEDFISCALITEIT EN VASTGOEDSECTOR
  (vanaf minimaal 4 jaar werkervaring)

  Wij hechten vanzelfsprekend veel belang aan juridische kwaliteit, maar ook aan zaken zoals zelfstandigheid in praktijkvoering en gevoel voor commercie. Je bent ambitieus en beschikt over de kwaliteit om in teamverband te kunnen werken. Ook kies je bewust voor het beoefenen van de fiscale (vastgoed)praktijk binnen een groot commercieel advocatenkantoor en kun je die keuze toelichten.

  Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Stijn Folkers.

  Wil je inhoudelijk meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Rob de Win, partner Fiscaal Recht, via +31 (0)20 6789 482.

  Solliciteer nu