Waarmee kunnen wij u helpen?

  Vacature

  (Senior/Medior) Associate Vastgoed Huur Vacature

  (Senior/Medior) Associate Vastgoed Huur

  Wil jij onderdeel uitmaken van een jong, sterk groeiend huurrechtteam binnen de vastgoedpraktijk van Van Doorne? Wij zijn op zoek naar een

  (Senior/Medior) Associate Vastgoed Huur
  (5-10 jaar werkervaring)

  Vastgoed bij Van Doorne
  Binnen Van Doorne houden ongeveer 45 advocaten en notarissen zich bezig met de vastgoedpraktijk. De vastgoedpraktijk van Van Doorne behoort tot de grootste in Nederland en is te verdelen in verschillende teams die intensief en praktijkoverschrijdend met elkaar samen werken, namelijk vastgoednotariaat, vastgoedadvocatuur (bouwrecht, omgevingsrecht, transacties, huurrecht), vastgoedfinanciering, vastgoedfiscaliteit en corporate real estate.   

  Huurrecht bij Van Doorne
  Het huurrechtteam maakt deel uit van de sectie Vastgoed, Bouw- en Omgevingsrecht. Het team is jong, hecht en gedreven, de praktijk in opbouw en snelgroeiend en de sfeer goed en informeel. Het team staat (internationale) beleggers, projectontwikkelaars, vastgoedfondsen, financiers, zorginstellingen, retailers en andere commerciële gebruikers bij en opereert binnen alle mogelijke thema's waarbinnen de exploitatie van vastgoed een rol speelt, zoals projectontwikkeling, woonzorg, retail, tijdelijke huisvesting, studentenhuisvesting, financieringen en transacties. Het team werkt nauw samen met andere expertises zoals het notariaat, ondernemingsrecht en fiscaal en is actief binnen verschillende praktijkoverschrijdende sectorteams van kantoor, zoals Vastgoed & Bouw, Zorg & Life Sciences, Energy, Industry & Renewables en Consumentengoederen, Retail, Food & Beverages. Het werk is divers en varieert van adviseren, contracten opstellen en  contractonderhandelingen tot procederen en transactiewerkzaamheden.

  Wij zijn per direct op zoek naar
  Een (Senior/Medior) Associate ter versterking van ons huurrechtteam. Iemand met 5-10 jaar ervaring binnen een vastgoedpraktijk met aantoonbare affiniteit op het gebied van huurrecht. In het team is er genoeg ruimte voor ambitie, kun je je breder binnen het vastgoed ontplooien en heb je alle vrijheid om je eigen praktijk te ontwikkelen. Je beweegt voortdurend binnen de interessante en dynamische vastgoedsector. Je bent verantwoordelijk voor de dossiers waarin je werkt, begeleidt je jongere collega's en bouwt mee aan de huurrechtpraktijk.

  Wij bieden
  Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een gemotiveerd team in een dynamische omgeving. Je krijgt de mogelijkheid om interne en externe trainingen en opleidingen te volgen. Deelname aan een Grotiusopleiding of de specialisatieopleiding van de Vereniging van Huurrecht Advocaten behoort tot de mogelijkheden. We geven je de ruimte initiatieven te ondernemen die passen bij jouw ambities.

  Jouw profiel
  Je bent juridisch sterk. Je bent een gedreven en sociale advocaat, een teamplayer met gedegen ervaring in de vastgoedpraktijk en met affiniteit voor het huurrecht. Verder heb je:

  • een afgeronde opleiding Nederlands recht;
  • 5 tot 10 jaar werkervaring;
  • een sterk analytisch vermogen;
  • een gevoel voor commercie; en
  • gevoel voor humor en relativerend vermogen;

  Startdatum
  Vanwege onze groeiambitie zijn wij per direct op zoek naar gedreven en enthousiaste Associate. Starten op een later moment is mogelijk in overleg.

  Solliciteren?
  Voldoe je aan dit profiel en ben je geïnteresseerd? Dan zie we jouw sollicitatie graag tegemoet. Meer vragen over deze vacature of heb je behoefte aan een informele kennismaking? Neem dan contact op met Isabel

  Solliciteer nu