Waarmee kunnen wij u helpen?

  Vacature

  Associate Arbitrage Vacature

  Werk dat er toe doet op de plek waar het gebeurt

  In 2019 maakte Van Doorne arbitrage een van haar speerpunten. Daarna ging het snel. We trokken een gespecialiseerd team aan van een ander kantoor. Om ons gecombineerde team – met erkenning in Chambers Global en andere 'rankings'  – verder te laten groeien zoeken we een

  ASSOCIATE ARBITRAGE

  (3-6 jaar werkervaring)

  Het arbitrage Team van Van Doorne

  Onze praktijk is zelfstandig, onafhankelijk en dedicated. We adviseren en vertegenwoordigen Staten en ondernemingen in nationale en internationale arbitrageprocedures (onder meer onder de NAI, ICC, LCIA, ICSID en UNCITRAL regels). Daarnaast voeren we aan arbitrage gerelateerde procedures bij de gewone rechter, zoals vernietigings- en exequaturprocedures. Dat doen we met een hecht, jong, dynamisch en ondernemend team, dat werkt vanuit Amsterdam en London. Ons arbitrageteam is onderdeel van de procespraktijk van Van Doorne waarin ongeveer 75 advocaten werken.

  Wij adviseren en procederen op topniveau. Daarnaast zijn wij voortrekkers in ons vak. Wij zijn actief bij de ICC, het NAI, en CIArb. Ook academisch leveren wij een forse bijdrage door publicaties, empirisch onderzoek en doceren aan de Universiteit van Maastricht, de Universiteit Amsterdam en de Law Firm School. Dit vinden wij een integraal onderdeel van ons werk en biedt een fantastisch platform om alle teamleden tot ontwikkeling te laten komen.

  We zijn per direct op zoek naar:

  een Associate voor het arbitrage team van Van Doorne. Iemand met 3-6 jaar werkervaring, die zin heeft om in teamverband te werken en die het voortouw neemt wanneer het echt spannend wordt. Ook is het belangrijk dat je cliëntrelaties kunt opbouwen en onderhouden. Dit betekent ook het hebben van een maatschappelijk en cultureel open houding om zo nationale en internationale cliënten verder te brengen. Daarbij combineer je sociale vaardigheden, strategisch inzicht en juridisch analytisch vermogen. Daarnaast lever je een bijdrage aan onderzoek en onderwijs. Bij dit alles staat ook jouw naam 'op het papier'.

  Wij bieden

  Je kunt je verder ontwikkelen binnen ons hechte en gedreven team. Je bent daarmee direct onderdeel van een brede en grote procespraktijk, en alle mogelijkheden die dat biedt om je te ontwikkelen als procesadvocaat. We geven je de ruimte initiatieven te ondernemen die passen bij jouw ambities. Daarbij heb je grote vrijheid en flexibiliteit en mogelijkheden om te publiceren en om in Londen te werken.

  Jouw profiel

  Je bent juridisch sterk en ‘in the lead'. Je bent een gedreven, sociale no-nonsense advocaat met gedegen ervaring in de internationale procespraktijk en affiniteit voor arbitrage. You get a job done. Dat betekent dat je:

  • de opleiding Nederlands recht hebt afgerond, met uitstekende cijfers;
  • 3 tot 6 jaar werkervaring hebt;
  • de Nederlandse en met name ook Engelse taal uitstekend beheerst;
  • analytisch bent en strategisch denkt; en
  • inlevingsvermogen hebt en je kunt verplaatsen in de (internationale)
   cliënt en context.

  Indien deze propositie je aanspreekt, neem dan gerust contact op voor een informele kennismaking met Bas van Zelst via 06-11388570

  Solliciteer nu