Waarmee kunnen wij u helpen?

  Tycho Ruers

  Advocaat

  Tycho is verbonden aan het team Europees & Mededingingsrecht. Hij is gespecialiseerd in het (Europees en nationaal) aanbestedings- en mededingingsrecht. Tycho is betrokken geweest bij publiek-private en publiek-publieke samenwerkingsconstructies ter begeleiding van complexe aanbestedingen. Tycho heeft in het bijzonder ervaring op het gebied van privatisering/verzelfstandiging van overheidstaken/-diensten, openbaar vervoerrecht en staatssteunrecht. Hij is daarnaast gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en als zodanig verbonden geweest aan het team Ondernemingsrecht.

  Gedreven. Analytisch. Resultaatgericht. .

  Tycho heeft twee bachelors behaald aan de Universiteit Utrecht (University College Utrecht en Utrecht Law College). Vervolgens rondde hij de Master Ondernemingsrecht cum laude af aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Tijdens zijn rechtenstudie liep hij stage bij verschillende advocatenkantoren. In 2017 heeft Tycho de Law Firm School afgerond.

  Antitrust, Monopolies & Concentraties Competition Litigation Aanbesteding Tycho Ruers Tycho is verbonden aan het team Europees & Mededingingsrecht. Hij houdt zich bezig met diverse vraagstukken op het gebied van aanbestedingsrecht en mededingings