Waarmee kunnen wij u helpen?

  Madelon de Blok

  Advocaat

  Madelon is gespecialiseerd in commercieel vastgoed. Madelon staat onder meer nationale en internationale beleggers, vastgoedfondsen, ontwikkelaars, retailers en commerciële partijen bij. Zij adviseert en procedeert op het gebied van commercieel vastgoed, met als bijzondere aandachtgebieden koop- en verkoop van commercieel vastgoed, huur en verhuur van bedrijfsruimte (kantoor- en winkelruimte) en vastgoed financieringen. Daarnaast heeft zij ruime ervaring in het begeleiden van onderhandelingen over huurovereenkomsten en vastgoedtransacties.

  Betrokken. Pragmatisch. Doelgericht.

  Madelon is in 2005 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden en is sindsdien werkzaam als advocaat. Sinds 1 februari 2019 is Madelon verbonden aan Van Doorne. Zij heeft de Grotius opleiding Onroerend Goed afgerond. 

  Acquisities & Verkopen Huurrecht Vastgoedfinanciering Vastgoed & Bouw Madelon de Blok Advocaat,Van Doorne,Commercieel vastgoed Madelon is gespecialiseerd in commercieel vastgoed. Madelon staat onder meer nationale en internationale beleggers, vastgoedfondsen, ontwikkelaars, retailers en commerciële partijen bij