Waarmee kunnen wij u helpen?

  Jochem Streefkerk

  Onderwijsjurist, Advocaat

  Jochem is het eerste aanspreekpunt voor de onderwijssector binnen Van Doorne.  

  Onafhankelijk. Vertrouwd. Deskundig.

  Jochem is expert in het onderwijsrecht en een ervaren adviseur in het semipublieke domein. Hij adviseert kennis- en onderwijsinstellingen, overheden en aanverwante maatschappelijke organisaties over uiteenlopende onderwerpen op de scheidslijn tussen privaat- en publiekrecht. Hij heeft een heldere stijl, is oplossingsgericht en werkt nauw samen met juridisch experts op uiteenlopende rechtsgebieden.

  Naast zijn werkzaamheden voor Van Doorne is Jochem als fractievoorzitter werkzaam in de gemeenteraad van Voorburg en hij is lid van de raad van toezicht van een stichting voor openbaar basisonderwijs in Haarlem. Eerder schreef Jochem mee aan de juridische uitwerking van Kindcentra2020, maakte hij deel uit van het bestuur van de Faculteit Wijsbegeerte in Rotterdam en gaf hij les aan de Hogeschool voor Toegepaste Filosofie. Jochem levert met regelmaat bijdragen aan congressen en publicaties.

  Onderwijsrecht Bestuurders en governance Medezeggenschapsrecht Overheid & Onderwijs Jochem Streefkerk Jochem maakt deel uit van het sectorteam Kennis & Onderwijs en adviseert op de scheidslijn van privaat- en publiekrecht.