Waarmee kunnen wij u helpen?

  Jochem Streefkerk

  Onderwijsjurist, Advocaat

  Jochem is expert op het gebied van onderwijsrecht en een ervaren adviseur in het semipublieke domein. Hij adviseert kennis- en onderwijsinstellingen, overheden en aanverwante maatschappelijke organisaties over uiteenlopende onderwerpen op de scheidslijn tussen privaat- en publiekrecht.

  Onafhankelijk. Vertrouwd. Deskundig.

  Jochem heeft een heldere stijl, is breed onderlegd en werkt oplossingsgericht. In zijn onderwijsrechtelijke praktijk werkt hij nauw samen met juridisch experts op uiteenlopende rechtsgebieden. Naast zijn werkzaamheden voor Van Doorne is Jochem als fractievoorzitter verbonden aan de Partij van de Arbeid in Voorburg en is hij secretaris van Stichting De Schoolschrijver.

  Eerder schreef Jochem mee aan de juridische uitwerking van Kindcentra2020, maakte hij deel uit van het bestuur van de Faculteit Wijsbegeerte in Rotterdam en gaf hij les aan de Hogeschool voor Toegepaste Filosofie. Hij levert met regelmaat bijdragen aan congressen en publicaties.

  Onderwijsrecht Bestuurders en governance Medezeggenschapsrecht Overheid & Onderwijs Jochem Streefkerk Jochem maakt deel uit van het sectorteam Kennis & Onderwijs en adviseert op de scheidslijn van privaat- en publiekrecht.