Waarmee kunnen wij u helpen?

  Frank Eliasberg

  Onderwijsjurist, Advocaat

  Frank is als onderwijsjurist en advocaat verbonden aan het team Kennis & Onderwijs. Hij is betrokken bij zowel de advies- als procespraktijk binnen de onderwijsrechtelijke praktijk en houdt zich binnen het team onder meer bezig met handhavingszaken, bekostiging en doordecentralisaties.

  Analytisch. Doortastend. Makkelijk benaderbaar. Integer.

  Frank is cum laude afgestudeerd voor de master Staats- en bestuursrecht aan de Universiteit van Amsterdam en heeft tijdens zijn studie onder meer deelgenomen aan de VAR-pleitwedstrijd. Hij richtte zich op het algemeen bestuursrecht, handhavingsrecht, omgevingsrecht en de scheidslijn tussen privaat- en publiekrecht. Door zijn studie te combineren met een juridisch assistentschap bij Van Doorne heeft hij zich reeds in een vroeg stadium in het onderwijsrecht verdiept.

  Naast zijn studie was hij betrokken bij geven van het bacheloronderwijs en de medezeggenschap binnen de UvA en was hij bestuurslid van meerdere studieverenigingen. Eerder was Frank als docent verbonden aan de vakgroep Staats- en Bestuursrecht van de Universiteit van Amsterdam.

  Onderwijsrecht Overheid & Onderwijs Frank Eliasberg