Waarmee kunnen wij u helpen?

  Els de Wind

  Partner, Advocaat

  Els werkt sinds 1985 op het snijvlak van arbeids- en medezeggenschapsrecht en ondernemingsrecht, met name in transacties, reorganisaties, overgang van onderneming, outsourcing, interne onderzoeken, (Europese) medezeggenschap en privacy. Zij adviseert executives bij aanname en ontslag. Els is gespecialiseerd in Europees en grensoverschrijdend arbeidsrecht en is hoofd van het International Employment team.

  Analytisch. Pragmatisch. Strategisch. Creatief. Internationaal geroemd. .

  Els zette in 1999 het wereldwijde arbeidsrechtnetwerk op binnen PwC/Landwell en stuurde dit netwerk als Global Head of Employment aan tot 2004. Zij fungeerde als lid van Landwell’s International Executive Board van 2000 tot 2004. Els spreekt en doceert, neemt deel in meerdere think tanks en schrijft artikelen en boekbijdragen op het gebied van arbeidsrecht en HR. De laatste jaren houdt zij zich ook bezig met Artificial Intelligence en The Future of Work.

  Els is Past Chairperson van de Employment and Industrial Relations Law Committee van de International Bar Association (IBA) en Past Chairperson van de European Employment Lawyers Association (EELA). Els is recent benoemd tot Chairperson van het IBA Global Employment Institute 2020-2021. Zij is daarnaast lid van de Steering Committee van Cambridge Forum on International Employment Law and is actief lid van de American Bar Association (ABA), Cross-Border HR (XBHR) en van de reguliere Nederlandse arbeidsrechtverenigingen. Els is lid van de Editorial Board van PLC Cross-border Labour & Employee Benefits Handbooks en van de Alumni Board van de Juridische Faculteit van de Radboud Universiteit.

  Els wordt aanbevolen door Legal 500, Chambers, European Legal Experts, Who's Who Legal Management Labour & Employment, Global Counsel Handbook Labour and Employment Benefits en The Legal Media Group Guide to the World's Leading Labour and Employment Lawyers.

  Grensoverschrijdend werken Arbeidsrecht en beloningsbeleid Outsourcing Medezeggenschapsrecht Fusies & Overnames Bent u klaar voor Brexit? Artificiële intelligentie Els de Wind Els is een zeer ervaren advocaat op het gebied van arbeids- en medezeggenschapsrecht. Els is gespecialiseerd in Europees en grensoverschrijdend arbeidsrecht.