Waarmee kunnen wij u helpen?

  Dimitri van Hoewijk

  Partner, Advocaat

  Dimitri is onderdeel van het team Ondernemingsrecht en lid van het team Zorg & Life Sciences. Hij is specialist op het gebied van fusies & overnames, joint ventures, participaties en regelgeving omtrent de zorgsector en de life sciences sector.

  Oog voor detail. Gevoel voor humor. Gets the deal done.

  Dimitri adviseert bedrijven en ondernemers, (private equity) investeerders, zorginstellingen, (internationale) fabrikanten en distributeurs van geneesmiddelen. Hij richt zich met name op de zorg & life sciences sector en heeft een bijzondere expertise ten aanzien van regulatoire vraagstukken over (bekostiging en toelating van) zorginstellingen, geneesmiddelen, medische hulpmiddelen en digital health. 

  Zijn combinatie van juridische disciplines en begrip van de behoeften en uitdagingen van de zorgsector, de farmaceutische industrie en ontwikkelaars van medische hulpmiddelen zorgt voor toegevoegde waarde voor zijn cliënten, van start-up tot internationale fabrikanten.

  Dimitri is tevens onderdeel van onze Technology Transactions groep waarin een geïntegreerd en multidisciplinair team van specialisten klanten adviseert over transacties met een sterke technologie component.

  Hij heeft Rechten (recht en bedrijfskunde) gestudeerd in Groningen (1998).

  Zorg & Life Sciences Fusies & Overnames Private Equity Gezondheidszorg Life Sciences & Medische Hulpmiddelen Digital Healthtechnologie Fusies en overnames in zorgsector Bent u klaar voor Brexit? Dimitri van Hoewijk Dimitri van Hoewijk,Zorg sector,Zorg & Life Sciences,Private Equity Dimitri is onderdeel van het team Ondernemingsrecht en lid van het team Zorg & Life Sciences. Hij is specialist op het gebied van fusies & overnames, joint ventures, participaties en regelgeving omtrent de zorgsector en de life sciences sector.