Waarmee kunnen wij u helpen?

  Bram Kok

  Advocaat

  Bram is verbonden aan het team Vastgoedfinanciering. Binnen het team ligt zijn focus op de advisering terzake (inter)nationale vastgoed- en projectfinancieringen.

  Gedreven. Betrokken. Analytisch. . .

  Bram heeft de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht afgerond . Aansluitend volgde hij de master Ondernemingsrecht aan de Vrije Universiteit van Amsterdam.

  Ervaring

  Patrizia I Juridisch advies en ondersteuning bij de aan- en verkoop van verschillende aankooptransakties met betrekking tot Nederlands commercieel vastgoed.

  Angelo Gordon I Juridische advisering met betrekking tot de acquisitie van een portfolio voor gemeubileerde kantoorpanden en een managementplatform in Nederland.

  DRC Capital European Real Estate Debt Funds | 
  Juridische advisering van DRC met betrekking tot door hen in de Nederlandse markt verstrekte financieringen van commercieel vastgoed (whole loans, mezzaninefinancieringen, high yield loans, kantoor- en winkelruimten).

  PGIM | Juridische advisering van PGIM met betrekking tot verschillende door PGIM verstrekte senior leningen in Nederland (woon- en kantoorruimte).

  NNIP Investment Managers I Juridische advisering van NNIP IM met betrekking tot Nederlandse en cross-border acquisities van hypothecaire performing vastgoedleningen ter financiering van commercieel vastgoed.

  Berlin Hyp | Juridische advisering van Berlin Hyp met betrekking tot verschillende grote en middelgrote project- en beleggingsfinancieringen, waaronder de financiering van de hoofdkantoren van Rabobank Zuid-Holland, Akzo en Vopak, (her)financieringen van vastgoedportfolio’s van IEF, Hyatt Hotels en verschillende woningportfolio’s van, onder meer, Reggeborgh (VolkerWessels), Holland Immo Groep en verscheidene andere grote woningportfolio’s van particuliere investeerders.

  ING DiBa | Juridische Advisering van ING DiBa met betrekking tot een aantal financieringen van Nederlandse commercieel vastgoed.

  McArthurGlen Group/Simon Property Group | JuridischesAdvisering van de McArthurGlen Group/Simon Property Group met betrekking tot de herfinanciering en projectfinancieringen van Fases II, III en IV van het Designer Outlet Centrum in Roermond en Designer Outlet Rosada in Roosendaal.

  Kildare I Juridische advisering van Kildare/Curzon met betrekking tot  de acquisitie van een aantal Nederlandse en grensoverschrijdende NPL en sub-performing vastgoedfinancieringsportfolio's.

  DRC Capital I Juridische advisering van DRC Capital over DPO en de herfinanciering van onroerend goedtransacties.

  Acquisities & Verkopen Vastgoed & Bouw Bram Kok Bram is verbonden aan het team Financiering. Binnen het team ligt zijn focus op de advisering terzake (inter)nationale vastgoed- en projectfinancieringen.