Waarmee kunnen wij u helpen?

  Anneloes van Uhm

  Advocaat

  Anneloes werkt in het team Financiering. Zij adviseert geldnemers en geldgevers in cross-border en Nederlandse financieringstransacties, waaronder projectfinancieringen, acquisitie financieringen en corporate lending. Daarnaast adviseert zij cliënten bij (financiële) herstructureringen en insolventierechtelijke vraagstukken.

  Servicegericht. Analytisch. Gedreven.

  Voorheen werkte Anneloes in de praktijk van de Rijksadvocaat. Zij hield zich daar onder meer bezig met het fiscaal invorderingsrecht en beslag- en executierecht en trad op in procedures voor de Ontvanger van de Belastingdienst.

  Anneloes heeft in 2018 de postacademische Grotius specialisatieopleiding Financiering en Zekerheden cum laude afgerond. In 2011 studeerde zij cum laude af aan de Universiteit Utrecht.

  Financiering Insolventie & Herstructurering Publieke sector financiering Banken Bent u klaar voor Brexit? Anneloes van Uhm Anneloes werkt in het team Financiering. Zij houdt zich daar voornamelijk bezig met financieringstransacties, financiële herstructureringen en financiële toezic