Waarmee kunnen wij u helpen?

  Ali Abdollahi Nejat

  Advocaat

  Ali is als advocaat verbonden aan het Van Doorne Privacy Team. Hij adviseert Nederlandse en internationale cliënten over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van privacy en gegevensbescherming, zoals: het bijhouden van het verwerkingsregister, het doorgeven van persoonsgegevens naar landen buiten de Europese Economische Ruimte (EER), het uitvoeren van Data Protection Impact Assessments (DPIA's), datalekken, het opstellen en beoordelen van privacy en cookie statements, het vormgeven van gegevensuitwisselingen tussen organisaties, de rol van de Functionaris Gegevensbescherming (FG) en de Ondernemingsraad (OR), privacy op de werkvloer, het gebruik van cameratoezicht, het screenen en monitoren van betrokkenen.

  Doelgericht. Creatief. Praktisch.

  Ali is lid van de Vereniging voor Privacyrecht (VPR) en de Nederlandse Vereniging voor Informatietechnologie en Recht (NVvIR). Ali volgde de bachelor Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Leiden. Vervolgens heeft hij de master Arbeidsrecht en de master Ondernemingsrecht afgerond aan de Universiteit Leiden.

  Privacy & Data AVG / GDPR Blockchain Cybersecurity Ali Abdollahi Nejat is verbonden aan het team Arbeidsrecht. Hij adviseert Nederlandse en internationale cliënten over uiteenlopende onderwerpen van arbeidsre