Waarmee kunnen wij u helpen?

  Albert van Marwijk Kooy

  Adviseur, Advocaat

  Albert is een specialist op het gebied van pensioenrecht. Hij heeft jarenlange advieservaring op het grensvlak van pensioenrecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht, en heeft vele complexe procedures gevoerd.

  Strateeg. Harde werker. Scherp. Betrokken. .

  Albert's focus ligt geheel op pensioenkwesties, over de volle breedte van de pensioenmarkt. Met Friso Foppes leidt hij het marktsegment Pensioenuitvoering van het Sectorteam Financiële Instellingen. 

  Albert's ervaring als bestuurder, onder meer bij Van Doorne zelf, maakt dat hij de taal en behoeften van zowel publieke als private bestuurders en toezichthouders uitstekend verstaat. Naast zijn werkzaamheden in de pensioensector staat Albert met regelmaat bestuurders bij.

  Albert is docent pensioenrecht aan de Universiteit Leiden, raadsheer plaatsvervanger bij het Haagse Hof, voorzitter van de Vereniging van Pensioenjuristen (VVPJ), publiceert regelmatig en wordt in diverse internationale gidsen aanbevolen als  pensioenrechtelijk expert.

  Albert was partner van 1993 tot en met 2017.

  Pensioenrecht Bestuurders en governance Pensioenuitvoering Albert van Marwijk Kooy Albert is een specialist op het gebied van pensioenrecht. Hij heeft jarenlange advieservaring op het grensvlak van pensioenrecht, arbeidsrecht en ondernemingsre