Waarmee kunnen wij u helpen?

  Impact Investments

  Met Impact Investments wil Van Doorne écht een verschil maken. Door niet alleen financiële steun te geven aan een organisatie, maar ook kennis en informatie te delen. Samen een product of dienst te ontwikkelen. En te helpen bij het implementeren van een nieuw idee. Met als doel een duurzame, structurele oplossing waar beide partijen van leren en groeien.

  Bent u een vertegenwoordiger van een organisatie en hebt u een voorstel voor een Impact Investment? Dan ontvangen we graag uw bericht middels dit nominatieformulier (Outlook) of dit formulier (Word). Hieronder kunt u alvast zelf controleren of uw idee voldoet aan de randvoorwaarden:

  1) Een Impact Investment is een oplossing waarbij de oorzaak van een probleem wordt aangepakt, in plaats van de gevolgen ervan te bestrijden. Dat betekent dat we ons verbinden aan partijen die een probleem voorkomen of bij de wortel aanpakken. 

  2) De uitdaging waarvoor een oplossing wordt gezocht kan lokaal of nationaal zijn, maar is altijd gerelateerd aan een van de Sustainable Development goals van de Verenigde Naties.

  3) bij de uitvoering van het project kunnen minimaal 10 medewerkers van Van Doorne worden betrokken, en de oplossing is altijd een combinatie van inzet van medewerkers en financiële steun.

  4) De looptijd van een Impact Investment bedraagt 2 jaar. In die tijd kan een relevant, meetbaar resultaat worden behaald. Over het resultaat wordt (ook tussentijds) gerapporteerd door de begunstigde partij.

  5) Van Doorne ondersteunt geen individuen; politieke of religieuze organisaties; gevaarlijke of milieubelastende sporten/projecten; organisaties die permanent financieel afhankelijk zijn van ons kantoor; feesten en dergelijke.    

  Alleen volledig ingevulde formulieren worden door de sponsorcommissie in behandeling genomen. De commissie beoordeelt tweejaarlijks alle aanvragen en maakt dan een keuze. Het huidige Impact Investment loopt van maart 2018 – maart 2020.

  Meer over