Waarmee kunnen wij u helpen?

  Evenement

  Seminar 'Infrastructuur voor waterstof' donderdag 3 juni 2021

  Donderdag 3 juni 2021 van 14.30 - 17.00 uur

  Seminar 'Infrastructuur voor waterstof
  In dit seminar laten wij deskundigen aan het woord om samen met u van gedachten te wisselen over de aanleg van waterstofinfrastructuur voor de Nederlandse industrie. De aanleg van deze infrastructuur is een grote opgave en een voorwaarde om waterstof op grote schaal toe te kunnen passen en zo een bijdrage te kunnen leveren aan de verduurzaming van de industrie. 

  De volgende sprekers zullen hun expertise en inzichten over waterstof en de bijbehorende infrastructuur met ons delen tijdens het seminar:

  • Manon Leijten (Bestuurslid van de ACM)
  • Allard Castelein (President-directeur van Havenbedrijf Rotterdam) en
  • Han Fennema (CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur van Gasunie).
  • Prof. Dr. Ad van Wijk (Professor Future Energy Systems aan TU Delft)

  Naast bovengenoemde sprekers zijn wij ook verheugd om de studenten van Forze waterstof raceteam van TU Delft te ontvangen voor een bijdrage tijdens dit seminar.

  U kunt zich via onderstaande link aanmelden voor het seminar:

  Aanmelden

  Het definitieve programma van deze middag ontvangt u binnenkort. Wij hopen u in een live setting te kunnen ontvangen, maar dat is uiteraard afhankelijk van de stand van de COVID-maatregelen op dat moment. Wij informeren u in de aanloop naar het seminar nader over de locatie en de mogelijkheden voor de manier tot deelname daaraan.

  Wij kijken ernaar uit u bij dit seminar op donderdag 3 juni te verwelkomen.

   

  Disclaimer aanmelding: om u als deelnemer zo goed mogelijk te kunnen informeren tijdens dit (online) evenement houden wij bepaalde richtlijnen aan voor de doelgroep. Mocht u ovoldoende aansluiting hebben bij de doelgroep van het evenement, kunnen wij u vragen niet deel te nemen hieraan. Dit om te voorkomen dat verwachtingen van het seminar onvoldoende op elkaar aansluiten.