Waarmee kunnen wij u helpen?

  Evenement

  Online ontbijtsessie: Alternatieve Financiering - Oplossingen voor niet-bancaire geldverstrekking donderdag 3 juni 2021

  Donderdag 3 juni 2021 van 08.00 - 09.00 uur. 
  Online ontbijtsessie over Alternatieve Financiering: oplossingen voor niet-bancaire geldverstrekking.

  Alternatieve financieringsvormen raken steeds meer in trek. Wij zien een sterke opkomst van het aantal partijen dat non-bancaire financiering aantrekt, verstrekt en/of diensten rond alternatieve financiering verleent. Vaak wordt daarbij gebruik gemaakt van innovatieve technologieën.

  Tijdens deze online ontbijtsessie staan wij hier concreet bij stil. Wij doen dat samen met DUSK Network, een partij die innovatieve technologieën en oplossingen voor alternatieve financiering ontwikkelt en aanbiedt.

  Aanmelden ontbijtsessie

  Het volledige programma van onze ontbijtsessies kunt u hier bekijken. 

   

  Praktische informatie ontbijtsessies:
  - Deze online ontbijtsessies dienen als korte, opfrissessies voor onder andere bedrijfsjuristen, legal counsels en compliance officers.
  - PO-punten: met het bijwonen van deze online ontbijtsessies is het mogelijk om juridische PO-punten te verkrijgen.
  - Disclaimer aanmelding: om u als deelnemer zo goed mogelijk te kunnen informeren tijdens dit (online) evenement houden wij bepaalde richtlijnen aan voor de doelgroep. Mocht u niet voldoende aansluiting hebben bij de doelgroep van het evenement, kunnen wij u vragen niet deel te nemen hieraan. Dit om te voorkomen dat verwachtingen van het webinar niet op elkaar aansluiten.