Waarmee kunnen wij u helpen?

  Evenement

  Online ontbijtsessie: Omgaan met AI - wie is er verantwoordelijk voor wat? donderdag 7 oktober 2021

  Donderdag 7 oktober 2021 van 08.00 - 09.00 uur
  Online ontbijtsessie over Omgaan met AI - wie is er verantwoordelijk voor wat?

  We worden met z’n allen in toenemende mate geconfronteerd met de inzet van AI. Helaas gaat dit niet altijd goed. Is dan verhaal van schade mogelijk, en zo ja, op wie? Waarop te letten bij het maken van contractuele afspraken? Louis Jonker en Berber Bosch praten u bij over de verschillende verantwoordelijkheden binnen de AI-keten en gaan daarbij onder meer in op de initiatieven vanuit Europa tot regulering van aansprakelijkheid voor AI.

  Deze ontbijtsessie is interessant als u betrokken bent bij de ontwikkeling, de uitrol en/of het gebruik van AI. Meld u hier aan:

  Aanmelden ontbijtsessie

  Het volledige programma van onze ontbijtsessies kunt u hier bekijken. 

  Praktische informatie ontbijtsessies:
  - Deze online ontbijtsessies dienen als korte, opfrissessies voor onder andere bedrijfsjuristen, legal counsels en compliance officers.
  - PO-punten: met het bijwonen van deze online ontbijtsessies is het mogelijk om juridische PO-punten te verkrijgen.
  - Disclaimer aanmelding: om u als deelnemer zo goed mogelijk te kunnen informeren tijdens dit (online) evenement houden wij bepaalde richtlijnen aan voor de doelgroep. Mocht u niet voldoende aansluiting hebben bij de doelgroep van het evenement, kunnen wij u vragen niet deel te nemen hieraan. Dit om te voorkomen dat verwachtingen van het webinar niet op elkaar aansluiten.