Waarmee kunnen wij u helpen?

  Evenement

  Webinars over het pensioenakkoord - start op dinsdag 7 juli 2020

  Sociale partners en het kabinet hebben recent overeenstemming bereikt over de aanpassing van het pensioensysteem. Het pensioenakkoord van vorig jaar juni wordt daarmee uitgewerkt. Wij gaan ervan uit dat de precieze details de komende dagen / weken openbaar worden gemaakt.

  Veel van de economische en actuariële hoofdlijnen hebben in de media gestaan. De juridische uitgangspunten, plannen en aandachtspunten lichten wij toe op maandag 29 juni en dinsdag 7 juli in onze Van Doorne Pensioenakkoord Actualiteiten Webinars. Wij organiseren één webinar voor pensioenuitvoerders en één webinar voor werkgevers:

  • Maandag 29 juni 2020 - Webinar voor pensioenuitvoerders: over de juridische impact van het pensioenakkoord voor pensioenuitvoerders, in het bijzonder pensioenfondsen en verzekeraars.
  • Dinsdag 7 juli 2020 - Webinar voor werkgevers: over de juridische impact van het pensioenakkoord voor u als werkgever. Uiteraard komen de gevolgen voor uw werknemers ook aan bod.

  In sessies van ongeveer 60 minuten nemen wij u mee door de hoofdlijnen. Wij geven vanuit juridisch perspectief commentaar en wisselen graag met u van gedachten over de gevolgen. In de laatste 15 minuten is er tijd om vragen te stellen via de webchat.

  U kunt zich aanmelden via onderstaande link. Bent u niet in de gelegenheid om het webinar live te volgen? Geeft u dit dan aan op het aanmeldformulier, u ontvangt dan de link waarmee u het webinar terug kunt kijken. 

  Aanmelden 

  Belangrijke documenten die de komende dagen mogelijk zullen verschijnen over het pensioenakkoord, sturen wij u voorafgaand aan het webinar toe. Handig als naslagwerk en nuttig voor degenen die al meer willen lezen voorafgaand aan het webinar.

  Wij hopen u online te mogen verwelkomen!

  Kijk terug: Webinar voor pensioenuitvoerders (29 juni)