Waarmee kunnen wij u helpen?

  Evenement

  Webinars over belangrijke aspecten van reorganisaties en het pensioenakkoord start op donderdag 2 juli 2020

  Van Doorne organiseert een serie webinars over belangrijke aspecten van reorganisaties en het pensioenakkoord.

  De coronacrisis zorgt nog altijd voor grote veranderingen binnen het arbeidsrecht. Een groot aantal ondernemingen is hard geraakt en moet, wellicht ter voorkoming van ernstiger scenario's, reorganiseren dan wel de mogelijkheden daartoe in kaart brengen.

  Daarnaast hebben sociale partners en het kabinet afgelopen vrijdag overeenstemming bereikt over (de uitwerking van) de aanpassing van het pensioenstelsel.

  Van Doorne organiseert een serie webinars speciaal voor werkgevers om bovenstaande toe te lichten. Tijdens deze webinars gaan onze Arbeid- & Pensioen specialisten in op de belangrijkste aspecten van reorganisaties en het pensioenakkoord, met aandacht voor de juridische valkuilen en uitdagingen, maar ook de kansen. De webinars hebben de volgende onderwerpen:

  Serie webinars

  Elk webinar start om 13.00 uur en duurt maximaal 60 minuten. Aan het eind van het webinar is er tijd voor uw vragen via een webchat.U kunt zich voor de serie webinars, maar ook voor één afzonderlijk webinar aanmelden via onderstaande link.

  Aanmelden 

  Datum Onderwerp: reorganisatie
  25 juni 2020 Basics reorganisatie, toelichting op de UWV procedure en de bedrijfseconomische omstandigheden 
  30 juni 2020 Voorbereiding, combinatie met de NOW, communicatie met stakeholders en het medezeggenschapstraject
  2 juli 2020 Collectief ontslag, melding/rol van de vakbonden, sociaal plan en hoe verder na een reorganisatie?
  Datum Onderwerp: het pensioenakkoord
  7 juli 2020 Het pensioenakkoord: de juridische impact van het pensioenakkoord voor u als werkgever. Uiteraard komen de gevolgen voor uw werknemers ook aan bod.