Over u en ons

Uw probleem oplossen, u begeleiden bij uw grote uitdagingen, zodat u met een vertrouwd gevoel zaken kunt blijven doen - dat is ons doel.

Van Doorne Jachthavenweg 121

Onze 171 advocaten, notarissen en fiscalisten worden erkend als toonaangevende experts, zowel op hun vakgebied als in de sectoren waarin zij opereren. Wij denken graag met u mee vanuit onze inhoudelijke kennis en brede ervaring.

Wij begrijpen de context, zoeken door naar de vraag achter de vraag en herkennen gevoeligheden. Zo komen we niet alleen snel tot heldere oplossingen, maar begeleiden u naar duurzame resultaten.

Van Doorne is een mensenkantoor, met persoonlijke aandacht voor u als cliënt en voor elkaar. Het zorgt voor een no-nonsense aanpak en een laagdrempelige, open manier van werken, altijd in samenwerking met u.

Die combinatie van hoogwaardige kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid is wat ons onderscheidt. Van Doorne is al 85 jaar één van de meest gerenommeerde kantoren van Nederland. Onze cliënten zijn toonaangevende spelers in hun markten en wij zijn er trots op dat wij met hen vaak al jarenlange relaties onderhouden.

Wilt u meer weten? Klik hier voor de Van Doorne Brochure.

Kijk verder op onze website, bijvoorbeeld bij onze expertise of kennisdeling, of bel +31 20 6789 123 of mail info@vandoorne.com.