Waarmee kunnen wij u helpen?

  Meldpunt The Voice of Holland

  Welkom op de informatiepagina van het onderzoeksteam van Van Doorne

  Zoals jullie weten zijn wij het advocatenkantoor dat als externe partij door ITV plc ("ITV") is ingeschakeld om onderzoek te doen naar beschuldigingen van ongepast gedrag rond The Voice of Holland, The Voice Kids en The Voice Senior ("The Voice").

  Elke melding die via de https://vandoorne.speakup.report/speakupitv bij ons binnenkomt wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en volledige vertrouwelijkheid behandeld door het Van Doorne onderzoeksteam ("Onderzoeksteam"). Alle melders krijgen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 24 uur een bevestiging van ontvangst. Daarnaast wordt elke melder aangemoedigd om, in geval van een mogelijk strafbaar feit, aangifte te doen bij de politie. 

  Wij hebben een lijst met veelgestelde vragen en antwoorden opgesteld over het onderzoek, hoe een melding kan worden gedaan en de afspraken die door Van Doorne met het Openbaar Ministerie (''OM'') zijn gemaakt. 

  Indien je vragen hebt die hierin nog niet zijn beantwoord, dan kan je contact met ons opnemen via de Van Doorne SpeakUp Line of via e-mail onderzoeksteam@vandoorne.com.

  Het Onderzoeksteam

  Veel gestelde vragen en antwoorden voor melders/potentiële slachtoffers over Van Doorne onderzoek voor ITV kunt u hier raadplegen.

  Het Privacy Statement – Van Doorne SpeakUp Line in het kader van onderzoek naar mogelijk ongepast gedrag rond The Voice of Holland, The Voice Kids en The Voice Senior kunt u hier raadplegen.

  Het Openbaar Ministerie en Van Doorne hebben afspraken gemaakt over de afbakening van de respectieve onderzoeken. Deze afspraken kunnen hier geraadpleegd worden.