Van Doorne Alert

15-09-2015

Van Doorne Alert bevat voorlichting over toezichthouders. Met een druk op Van Doorne Alert op uw smartphone, tablet of desktop kunt u bij een inval zien wat u kunt verwachten en wat u moet doen. Installeer de Van Doorne Alert en bekijk wat te doen, tips & tricks en informatie over de toezichthouders.

www.vandoornealert.com

Van Doorne Alert op startscherm van smartphone of tablet

U kunt Van Doorne Alert op het beginscherm van een smartphone of tablet plaatsen, net zoals een app. Van Doorne Alert is dan bij een inval met één klik toegankelijk. Elk operating systeem heeft zijn eigen werkwijze.

iPhone / iPad
Open www.vandoornealert.com met de Safari browser. Onderaan in de browser vindt u een knop met '+' teken of een vierkantje met pijltje (afhankelijk van de iOS versie). Klik en kies 'zet in beginscherm' (Add to home screen). U krijgt een schermpje waar u eventueel de titel kunt aanpassen. Tik op 'voeg toe' (Add)  en het icoontje zal op uw beginscherm geplaatst worden.

Android
Ga met de Internet browser naar www.vandoornealert.com. Tik de menuknop rechtsbovenin aan voor het menu en tik in het menu op de + rechtsboven. Dan verschijnt het menu 'Toevoeg. aan'. Tik daarin op startscherm en de website wordt toegevoegd aan uw startscherm.

Windows Phone
Ga via de standaard browser naar www.vandoornealert.com. Tik op 'Meer…' en vervolgens op 'Aan startscherm vastmaken'. Er wordt dan een nieuwe tegel vastgemaakt aan het startscherm.

Van Doorne Alert