Waarmee kunnen wij u helpen?

  Huurrecht

  Van Doorne adviseert en procedeert over alle mogelijke huurrechtelijke onderwerpen. Ons team heeft ruime ervaring met alle huurrechtelijke haken en ogen van vastgoedtransacties en –financieringen, exploitatie en herstructurering van vastgoedportefeuilles, project- en herontwikkeling en zorgvastgoed.

  Specialistische begeleiding huur

  Onze huurrecht specialisten staan nationale en internationale beleggers, projectontwikkelaars, vastgoedfondsen, financiers, woningcorporaties, retailers en andere commerciële gebruikers bij.  

  Wij begeleiden onze cliënten bij onder meer aan- en verkoop van verhuurd vastgoed, huurprijsvaststellingen, renovaties en herontwikkelingen, gebreken, beëindigingen en indeplaatsstellingen. Bovendien begeleidt ons team regelmatig onderhandelingen over (nieuwe) huurcontracten, ook in sale and lease back, triple net en turn key constructies, en zijn wij betrokken bij grote vastgoed- en financieringstransacties.

  Gesprekspartner exploitatie vastgoed

  Ons team heeft, naast uiteraard de nodige inhoudelijke kennis van het huurrecht en het algemeen verbintenissenrecht, jarenlang ervaring en een uitstekende kennis van de steeds veranderende vastgoedmarkt. Dit maakt ons een uitstekende gesprekspartner voor onze cliënten bij de exploitatie van commercieel en residentieel vastgoed in de breedste zin.   

  Meer informatie

  Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met op met adviseur Liesbeth Mulckhuijse: +31(0)206789258.