Waarmee kunnen wij u helpen?

  Expertise

  Geschiloplossing & Verzekering

  Bij ons vindt u een van de toonaangevende groepen voor geschiloplossingen en verzekeringen in Nederland, met een brede praktijk en bijzondere kracht als het gaat om internationale aangelegenheden.

  Erkende teams

  Ons kantoor heeft een van de grootste procespraktijken van Nederland. De nadruk van de procesgroep ligt op bedrijfsprocesvoering en arbitrage, opvallende verzekeringsaangelegenheden, bestuurdersaansprakelijkheid, algemene (product) aansprakelijkheid en op opvallende commerciële geschillen. Op deze gebieden leveren wij diensten aan een breed scala van klanten, variërend van grote ondernemingen en familiebedrijven tot beursgenoteerde bedrijven en particuliere investeerders.

  Wij bieden diensten aan van gerenommeerde experts op alle rechtsgebieden waar bedrijven mee geconfronteerd kunnen worden, zowel op civielrechtelijk als op strafrechtelijk gebied. Dit wordt aangetoond in alle internationale ranglijsten. De praktijk heeft de omvang en breedte die nodig is om de meest veeleisende zaken met succes af te ronden.

  Bedrijfsdynamiek

  Onze procesjuristen hebben inzicht in bedrijfsdynamiek en zullen hun uiteindelijke doel niet uit het oog verliezen: de bescherming of maximalisering van waarde voor onze klanten. Indien nodig vermijden zij conflicten, maar zij zullen geen juridische mogelijkheid onbenut laten indien dit wenselijk is voor de desbetreffende aangelegenheid. De meeste grote verzekeraars en tussenpersonen op de internationale en Nederlandse markt zijn cliënt bij Van Doorne. Bovendien heeft Van Doorne een belangrijke vaste voet in de Londense markt. 

  Meer informatie 

  Klik op de pagina's hieronder om meer te weten te komen over onze expertises in geschiloplossing en verzekeringen.

  Onze specialisaties