Waarmee kunnen wij u helpen?

    Evenement

    Ontbijtsessie: Een leverancier of klant in financiële moeilijkheden: hoe ermee omgaan en risico's voorkomen dinsdag 24 januari 2023

    In het huidige economisch klimaat neemt het risico op financiële problemen bij leveranciers en afnemers in de supply chain steeds meer toe. Partijen hebben last van een sterk stijgende inflatie, diverse crises - waaronder mogelijk een recessie -, en steunmaatregelen die zijn stopgezet en terugbetaald moeten worden. Zij zien zich geconfronteerd met uitzonderlijke situaties, die mogelijk ook de continuïteit van de onderneming bedreigen.

    Dit leidt tot risico's voor ondernemers met leveranciers of klanten die in de financiële problemen zijn gekomen. Om u zo goed mogelijk in staat te stellen hiermee om te gaan, organiseert Van Doorne op dinsdag 24 januari 2022 een ontbijtsessie, waarbij onze specialist Joost Volkers zal ingaan op dit belangrijke onderwerp. Daarbij komt onder meer aan bod: hoe ga ik hier of een goede wijze snel en efficiënt om met financiële problemen bij mijn leveranciers en klanten? Wat komt er op mij af en wat zijn mijn rechten? En omdat voorkomen beter is dan genezen: hoe kan ik mijn positie op voorhand versterken?

    Op dinsdag 24 januari 2023 vond het seminar plaats, het was een groot succes. De opname kunt u hieronder terug kijken.