Waarmee kunnen wij u helpen?

  Nieuws

  Vergunningsaanvraag PSD2: de deuren zijn geopend

  Betaalrichtlijn PSD2 ingevoerd

  Bedrijven kunnen vanaf vandaag formeel een PSD2-vergunning aanvragen bij DNB. Daarmee zijn de deuren geopend voor betaalinstellingen en elektronisch geldinstellingen om deze betaalvergunning te verkrijgen. Eerder begeleidde Van Doorne al verschillende partijen in het voortraject van de aanvraagprocedure.

  Het onderwerp PSD2 heeft vanaf het moment dat de Europese Commissie in 2013 het voorstel voor deze richtlijn publiceerde de volle aandacht van het FinTech-team van Van Doorne. We hebben een relevant track-record binnen het FinTech-, Payments en PSD2-domein opgebouwd. Zo begeleidden onze specialisten de afgelopen jaren al enkele partijen, om hen klaar te stomen voor de aanvraag van een PSD2-vergunning.

  Alle FinTech's kunnen nu de stap maken voor het aanvragen van een PSD2-vergunning. Hoe deze procedure eruit ziet leest u hieronder in de infographic.

  Vraag een PSD2-vergunning aan

  Wilt u meer inzicht over uw mogelijkheden voor het aanvragen van een PSD2-vergunning, of meer informatie over FinTech? Neem dan contact op met onze specialisten Arno Voerman en Louis Jonker.

  De meest gestelde PSD2-vragen aan Arno Voerman

  De meest gestelde PSD2-vragen aan Arno Voerman

  De ontwikkelingen binnen FinTech volgen elkaar in rap tempo op. PSD2 is hét toverwoord van vandaag, terwijl deze spelregels rondom open banking nog niet in Nederland door politiek Den Haag gekomen vastgesteld zijn. Waar staan we met PSD2 en wat kunnen FinTech's ermee? In dit tweeluik gaan we met FinTech-advocaat Arno Voerman in op de meest gestelde gestelde vragen die hij in de praktijk krijgt.

  Lees meer