Waarmee kunnen wij u helpen?

  Artikel

  Cyber Security Due Diligence

 • NL EN
 • Onlangs hield ons team een keynote speech tijdens de UK NL Cyber Security Showcase over due diligence considerations en investment terms bij cyber security assets. Op basis van onze ervaring hebben wij een overzicht gemaakt van de belangrijkste topics die een rol spelen bij investeringen in cyber security ondernemingen. Deze topics zijn ook relevant voor ondernemingen die zich voor willen bereiden op een toekomstige transactie. Door een goed antwoord te hebben op de gestelde vragen krijgt u een helder beeld van de stand van zaken met betrekking tot het cyber security beleid van uw onderneming.

  Wilt u dat wij u helpen bij de voorbereiding van een mogelijke transactie of heeft u vragen naar aanleiding van de onderstaande topics? Neem dan contact met ons op.

  Chris in 't Veld

  Advocaat

  Chris is verbonden aan het team Intellectuele Eigendom en Media. Zowel op professioneel vlak als in zijn vrije tijd houdt hij zich intensief bezig met de wondere wereld van (informatie-)technologie. Chris is gespecialiseerd in het opstellen, beoordelen en uitonderhandelen van overeenkomsten met betrekking tot (informatie-)technologie in de breedste zin van het woord. 

  Marjolijn Lips

  Partner, Advocaat

  Marjolijn is een zeer ervaren specialist op het gebied van arbeidsrecht, met een focus op reorganisaties, overgang van onderneming, fusies en overnames, (Europese) medezeggenschapskwesties, individueel ontslag met name gericht op executives, collectief ontslag en harmonisering van arbeidsvoorwaarden. Ze is tevens hoofd van de praktijkgroep arbeidsrecht. Haar clientèle bestaat uit zowel Nederlandse als buitenlandse (beursgenoteerde) ondernemingen. Internationale onderzoeken bevelen Marjolijn regelmatig aan vanwege haar arbeidsrechtspecialisme.

  Jeroen Sombezki

  Partner, Advocaat

  Jeroen is onderdeel van het team Ondernemingsrecht. Hij is specialist op het gebied van fusies & overnames, joint ventures, participaties en kapitaalmarkttransacties.

  Louis Jonker

  Counsel, Advocaat

  Louis Jonker is een vooraanstaand specialist op het gebied van technologie en recht. Naast het begeleiden van cliënten in ICT- en Outsourcingprojecten richt Louis zich in het bijzonder op juridische vraagstukken en strategische samenwerkingen rond de inzet van (disruptieve) technologieën en innovaties in de financiële sector (FinTech, InsurTech) en de zorgsector (eHealth, HealthTech).

  Kriek Wille

  Partner, Advocaat

  Kriek is een zeer ervaren Intellectuele Eigendomsrecht advocaat en co-hoofd van het Media & Technologie team. Als procesadvocaat en adviseur heeft zij naast het merken- en klassieke IE-recht speciale focus op (ook online/digitale) business en media, en de creatieve/innovatieve sector. Kriek heeft ruime ervaring in gaming, sponsoring, endorsement, (media)productie en licentieprojecten. Kriek adviseert retail organisaties en instellingen voor kunst en cultuur over bescherming van vormgeving. Zij is verder gespecialiseerd in (dreigende) conflicten over (ongewilde) publiciteit (print, TV, online) en andere communicatie (reclame, promotie). Kriek is bestuurder van de Business Club van het Cobra Museum.