Waarmee kunnen wij u helpen?

  Nieuws

  Van Doorne kennispartner Social Business Forum

 • NL
 • Dinsdag 12 april vindt het European Social Business Forum 2016 plaats in Tivoli Vredenburg Utrecht. Een groots evenement met als keynote speaker prof. Muhammad Yunus, Nobelprijswinnaar voor zijn werk op het gebied van microkredieten.

  Sjoerd Kamerbeek, advocaat bij Van Doorne en juridisch specialist op het gebied van Social Entrepreneurship neemt deel als spreker aan de sessie Establishing an Ecosystem for social business. Naast het Forum vindt nog tot en met woensdag 13 april het Social Entrepreneurship Festival plaats.

  Sociaal ondernemerschap is een relatief jong vakgebied, waarmee ook op juridisch vlak nog niet heel veel ervaring is. De oplossing voor dergelijke vraagstukken, vraagt naast juridische expertise om creativiteit. Van Doorne kijkt verder, naar de vraag achter de vraag. We zijn gewend met een scherpe blik te kijken naar de ontwikkelingen in de markt en de zakelijke belangen van onze cliënten. Als juridische dienstverlener zit Van Doorne in de voorhoede van het social entrepreneurship. En vanuit die rol zijn wij als kennispartner ook verbonden aan het European Social Business Forum 2016.

  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sjoerd Kamerbeek.

                        

                         v.l.n.r. Hugo Reumkens (managing partner Van Doorne),
                         Muhammed Yunus en Sjoerd Kamerbeek