Waarmee kunnen wij u helpen?

  Nieuws

  Van Doorne benoemt 3 nieuwe partners Arno Voerman, Dimitri van Hoewijk en Jeroen Sombezki brengen aantal partners op 40

  Per 1 september 2015 zal Arno Voerman toetreden als partner bij Van Doorne. Vanaf 1 januari 2016 zullen ook Dimitri van Hoewijk en Jeroen Sombezki zich bij de partnergroep aansluiten die dan uit 40 partners zal bestaan.

  Arno Voerman (43) is sinds 2002 advocaat bij Van Doorne. Hij is gespecialiseerd in financieel recht en richt zich in het bijzonder op (innovatieve) betaaldiensten en FinTech (financiële technologie). Hij adviseert o.a. banken, betaalinstellingen, verzekeraars en investeerders op het gebied van financieel toezicht, waaronder bij markttoetreding en productontwikkeling. Ook begeleidt hij financiële ondernemingen bij het aangaan van samenwerkingsovereenkomsten en staat hij zijn cliënten bij in geschillen met de AFM of DNB.

  Dimitri van Hoewijk (42) is sinds 2011 advocaat bij Van Doorne. Dimitri is de M&A specialist van het team Gezondheidszorg & Life Sciences. Hij heeft uitgebreide ervaring op het gebied van ondernemingsrecht, gezondheidsrecht en farmaceutisch recht. Zijn praktijk is vooral gericht op ondernemingsrechtelijke transacties en joint ventures in de zorgsector, met bijzondere aandacht voor (private equity) acquisities in de zorg en life sciences sector.

  Jeroen Sombezki (35) is benoemd tot partner in de ondernemingsrechtelijke praktijk van Van Doorne. Momenteel is hij werkzaam als counsel Corporate en M&A bij advocatenkantoor Stibbe. Jeroen is specialist op het gebied van fusies en overnames en kapitaalmarkt transacties en heeft in zowel Amsterdam als Londen gewerkt. Jeroen zal zich binnen het Corporate team richten op nationale en internationale fusies en overnames in het mid-market segment, in het bijzonder private equity en venture capital transacties.

  Managing partner Hugo Reumkens over de benoemingen: "Wij vinden het belangrijk om in te zetten op markten en rechtsgebieden waar wij het verschil kunnen maken. Deze drie nieuwe benoemingen ondersteunen onze groeistrategie. Zo geeft Arno leiding aan ons FinTech team, een snel groeiende praktijk bij Van Doorne. Zijn ruime ervaring met nieuwe innovatieve financiële diensten past goed in onze dienstverlening. Legal directory 'Chambers and Partners' heeft onze Gezondheidszorg praktijk als enige gerangschikt in de hoogste categorie (tier 1). Van Doorne is ruim tien jaar geleden als eerste advocatenkantoor in Nederland gaan werken met een volledig aan de zorg toegewijde groep van advocaten, notarissen en fiscalisten. Met de benoeming van Dimitri tot partner breiden wij dit team verder uit. Tot slot kijken wij zeer uit naar de komst van Jeroen in ons Corporate team. Jeroen is een zeer ervaren M&A advocaat met een uitstekende reputatie. Zijn overstap naar Van Doorne past in de groei van onze fusie- en overnamepraktijk."

                         

  Arno Voerman           Dimitri van Hoewijk    Jeroen Sombezki

  Meer over