Waarmee kunnen wij u helpen?

  Nieuws

  Reactie Van Doorne op het voorstel tot herziening van de Nederlandse Corporate Governance Code

 • NL EN
 • De Monitoring Commissie Corporate Governance Code heeft op 11 februari 2016 een voorstel voor herziening van de Nederlandse Corporate Governance Code ter consultatie voorgelegd.

  Hierbij de reactie van Van Doorne op het consultatiedocument.

  Klik hier voor meer informatie over de Nederlandse Corporate Governance Code.

  Hugo Reumkens

  Partner, Advocaat

  Hugo is een zeer ervaren specialist op het gebied van het vennootschapsrecht. Met name gericht op grensoverschrijdende fusies en overnames, corporate governance, private equity en joint ventures. Diverse internationale onafhankelijke onderzoeken bevelen Hugo aan als expert op het gebied van corporate/M&A en private equity.

  Guus Kemperink

  Partner, Advocaat

  Guus Kemperink is partner in de praktijkgroep Corporate. Hij legt zich toe op strategische overnames en fusies van zowel private als beursgenoteerde ondernemingen, strategische joint ventures en corporate governance. Een belangrijk deel van zijn praktijk betreft de advisering van beursgenoteerde ondernemingen. In deze context adviseert Guus Kemperink beursgenoteerde ondernemingen op het gebied van corporate governance, waaronder board governance structuren en beschermingsstructuren tegen vijandige biedingen en activistische aandeelhouders. Tevens staat hij in dit kader beschermingsstichtingen bij.

  Arnout Stroeve

  Partner, Notaris

  Arnout richt zich met name op het opzetten en herstructureren van internationale structuren, financieringen en private equity transacties. Daarnaast adviseert Arnout over diverse vennootschapsrechtelijke onderwerpen, onder meer aan beursgenoteerde ondernemingen.

  Constant van Tuyll van Serooskerken

  Advocaat

  Constant is een expert op het gebied van arbeid, beloningen en corporate governance in de financiële sector. Constant heeft een brede klantenkring van (big) financials en FinTech-ondernemingen die hij adviseert over diverse onderwerpen op het snijvlak van arbeidsrecht, financieel recht en ondernemingsrecht, zoals (financieel) beloningsbeleid, werknemerparticipatie, HR regulatory (daaronder begrepen tuchtrecht banken) en medezeggenschap. Daarnaast houdt hij zich bezig met individueel en collectief ontslagrecht.