Waarmee kunnen wij u helpen?

  Nieuws

  Partner Onno Boerstra genomineerd voor Best M&A Lawyer

 • NL
 • Van Doorne adviseerde bij 4 transacties die genomineerd zijn voor de Best Deal-onderscheiding bij de M&A Awards 2018. Daarnaast maakt M&A-advocaat en partner Onno Boerstra kans op de titel Best M&A Lawyer. Vorig jaar won hij nog de Gouden Zandloper voor Beste M&A-advocaat van Nederland.

  Best Deal 2018

  Van de in totaal zes genomineerde transacties voor de award voor Best Deal 2018 is Van Doorne bij de helft betrokken. Het gaat hier om de verkoop van Hema aan Marcel Boekhoorn, de overname van Akzo Nobel Chemicals door Carlyle en de buy-out van Royal Sanders door 3i Group. In deze buy-outs adviseerde Onno Boerstra met zijn team de raad van bestuur en het management. Dat deden zij overigens ook bij de verkoop van de Nederlandse laarzenfabrikant Dunlop Protective Footwear aan EQT, welke is genomineerd als 'Best Deal' in de mid-market.

  Onno Boerstra genomineerd voor Best M&A Lawyer

  Deze en ander deals hebben Onno Boerstra de prestigieuze nominatie voor de titel Best M&A Lawyer 2018 opgeleverd. Op 13 december worden in de Amsterdamse Beurs van Berlage de winnaars bekend gemaakt tijdens de M&A Awards 2018. Boerstra treedt op voor zowel Nederlandse als buitenlandse ondernemingen, private equity-fondsen en andere investeerders, hoofdzakelijk in crossborder transacties. Daarnaast treedt hij regelmatig op voor managementteams in buy-outs. Onno wordt door cliënten aanbevolen in diverse onafhankelijke internationale gidsen, waaronder The Legal 500 en Chambers Global.