Waarmee kunnen wij u helpen?

  Podcast

  Luister nu: Nieuwe maandelijkse podcast Zorg & Life Sciences Wat u moet weten over de WAB

  Van Doorne lanceert de Zorg & Life Sciences podcast. Met dit nieuwe communicatiemiddel komen we tegemoet aan de toenemende vraag van cliënten en relaties om op een eenvoudige en fijne manier op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen, waar en wanneer het hen uitkomt.

  In deze eerste aflevering van de Van Doorne Zorg & Life Sciences podcast ontvangt Cees Jan de Boer (advocaat / counsel Zorg & Life Sciences) in zijn studio arbeidsrechtadvocaat Steven Sterk. Samen gaan ze in op Wet Arbeidsmarkt in Balans ofwel de WAB en wat dit betekent voor de zorgsector. Zo wordt onder andere gesproken over de transitievergoeding, geldend vanaf 1 januari 2020. Deze is eenvoudig te berekenen met de Van Doorne Transitievergoedingtool.

  Ontzorgen met podcasts

  Initiatiefnemer en presentator Cees Jan de Boer: “We willen met deze podcasts mensen in de sector Zorg & Life Sciences ontzorgen op juridisch vlak. In plaats van een middag vrijmaken om naar een seminar te gaan, is het veel makkelijker om een podcast te luisteren onderweg of tijdens het sporten. Alle onderwerpen die relevant zijn voor de zorg & life sciences sectoren komen aan bod. Zo gaan we in nieuwe afleveringen in op bijvoorbeeld in op de Wet Zorg en Dwang, de nieuwe hulpmiddelenverordening en de Wet Normering Topinkomens,. Naast onze evenementen, blogs en nieuwsbrief is de podcast een waardevolle aanvulling op ons pakket aan middelen om in contact te zijn met onze relaties.”

  De podcasts zijn te beluisteren op onze website, maar ook via bekende kanalen als SoundCloud, Spotify en iTunes.

  Luister hier de podcast: Wat u moet weten over de WAB

  Meer over