Waarmee kunnen wij u helpen?

  Nieuws

  M&A Awards 2018: Prijs voor Best Deal naar overname Akzo Nobel Chemicals

  De award voor Best M&A Deal van 2018 is tijdens de 19e editie van de M&A Awards gegaan naar de overname van Akzo Nobel Chemicals door de Carlyle Group en GIC. Van Doorne adviseerde, onder aanvoering van Onno Boerstra en zijn team, de raad van bestuur en het management van Akzo Nobel Chemicals.

  Best Deal 2018

  Van de in totaal zes genomineerde transacties voor de award voor Best Deal 2018 was Van Doorne bij de helft betrokken. Het gaat om de verkoop van Hema aan Marcel Boekhoorn, de overname van Akzo Nobel Chemicals door Carlyle en de buy-out van Royal Sanders door 3i Group. In deze buy-outs adviseerde Onno Boerstra met zijn team de raad van bestuur en het management. Dat deden zij ook bij de verkoop van de Nederlandse laarzenfabrikant Dunlop Protective Footwear aan EQT, welke genomineerd was als 'Best Deal' in de mid-market.

  Meer informatie

  Voor meer informatie over fusies en overnames, kunt u contact opnemen met Onno Boerstra. Voor alle op 13 december uitgereikte M&A Awards van dit jaar verwijzen wij u graag naar M&A.nl.