Waarmee kunnen wij u helpen?

  Nieuws

  Van Doorne wint Gouden Zandloper voor Beste Marketing Campagne

 • NL
 • Van Doorne heeft bij de Gouden Zandlopers 2018 de award voor Beste Marketing Campagne in ontvangst mogen nemen. De campagne rondom het volledig geïntegreerde multidisciplinaire Transactions in Tech-team, dat kennis van de markt en van de spelers bundelt tot effectieve transactiekracht, kon op grote waardering rekenen van de jury.

  De jury spreekt van een 'goede, gerichte campagne op een onderwerp, gekoppeld aan een website met meer specifieke informatie'.

  Aanleiding Transactions in Tech

  De aanleiding voor de campagne is de wereldwijde toename van het aantal technologie gedreven transacties. Om daarop in te spelen heeft Van Doorne een Transactions in Tech-team samengesteld. Hierbij ligt de focus op transacties in drie kernsectoren: Financiële Instellingen, Technologie, Media & Telecom en Zorg & Life Sciences. Het team van advocaten, notarissen en fiscalisten bestaat uit onder andere Jeroen Sombezki, Dimitri van Hoewijk, Friso Foppes en Arno Voerman. Meer informatie vindt u op de speciale themapagina Transactions in Tech.