Waarmee kunnen wij u helpen?

  Evenement

  Duurzame en sociale doelstellingen: Blijf koersvast!

 • NL
 • In een tijd waarin verhoudingen tussen bestuurders, commissarissen en aandeelhouders onder druk staan, roept Sjoerd Kamerbeek op om koersvast te zijn bij duurzame en sociale doelstellingen.

  Duurzame strategiebespreking

  Tijdens het jaarlijkse Social Entrepreneurship Festival, dat dit jaar op 19 en 20 juni plaatsvindt in Utrecht, verzorgt advocaat Sjoerd Kamerbeek het programmaonderdeel 'How to stay on track with a sustainable strategy as a public company'. Hij bespreekt verhoudingen in de top aan de hand van actuele casussen.

  Kennisvergroting

  Het Social Entrepreneurship Festival wordt georganiseerd vanuit de Universiteit Utrecht en het Social Entrepreneurship Initiative, waarvan Van Doorne partner is, en heeft als doel om kennis te verspreiden en partijen bij elkaar te brengen op het gebied van sociaal ondernemerschap. Dit jaar is het thema 'Connecting innovative business models to new economic thinking.'

  Meer informatie?

  Wilt u aanwezig zijn bij het festival of wilt u meer informatie over social entrepreneurship? Bezoek dan de website of neem direct contact op met Sjoerd Kamerbeek.