Waarmee kunnen wij u helpen?

  E-book

  Blurring boundaries in TMT

 • NL EN
 • Sinds enkele jaren ondergaat het technologie, media en telecomlandschap grote veranderingen. De traditionele grenzen tussen de drie TMT-sectoren vervagen. Wat zijn de gevolgen van deze vervagende grenzen voor marktspelers?

  De veranderingen zijn aanleiding geweest voor het Van Doorne TMT Team om een e-book te schrijven over de brede ontwikkelingen rondom dit thema. De auteurs, allen advocaat bij ons kantoor, gaan in op vragen zoals:

  • Hoe voor te bereiden op een overname?
  • Hoe ringfencing in te zetten als een tool bij de verkoop van een telecombedrijf?
  • Hoe intellectuele eigendom te bewaken?
  • Hoe behoud je sleutelmedewerkers in de organisatie?
  • Op welke manier kan blockchain een bijdrage leveren aan de organisatie?

  Deze en andere vraagstukken vindt u terug in het Engelstalige e-book Blurring bounderies in TMT.

  Wij wensen u veel leesplezier.

  Download

  Blijf up to date met onze nieuwsbrief

  Jeroen Sombezki

  Partner, Advocaat

  Jeroen is onderdeel van het team Ondernemingsrecht. Hij is specialist op het gebied van fusies & overnames, joint ventures, participaties en kapitaalmarkttransacties.

  Kriek Wille

  Partner, Advocaat

  Kriek is een zeer ervaren Intellectuele Eigendomsrecht advocaat en co-hoofd van het Media & Technologie team. Als procesadvocaat en adviseur heeft zij naast het merken- en klassieke IE-recht speciale focus op (ook online/digitale) business en media, en de creatieve/innovatieve sector. Kriek heeft ruime ervaring in gaming, sponsoring, endorsement, (media)productie en licentieprojecten. Kriek adviseert retail organisaties en instellingen voor kunst en cultuur over bescherming van vormgeving. Zij is verder gespecialiseerd in (dreigende) conflicten over (ongewilde) publiciteit (print, TV, online) en andere communicatie (reclame, promotie). Kriek is bestuurder van de Business Club van het Cobra Museum.

  Marjolijn Lips

  Partner, Advocaat

  Marjolijn is een zeer ervaren specialist op het gebied van arbeidsrecht, met een focus op reorganisaties, overgang van onderneming, fusies en overnames, (Europese) medezeggenschapskwesties, individueel ontslag met name gericht op executives, collectief ontslag en harmonisering van arbeidsvoorwaarden. Ze is tevens hoofd van de praktijkgroep arbeidsrecht. Haar clientèle bestaat uit zowel Nederlandse als buitenlandse (beursgenoteerde) ondernemingen. Internationale onderzoeken bevelen Marjolijn regelmatig aan vanwege haar arbeidsrechtspecialisme.

  Louis Jonker

  Counsel, Advocaat

  Louis Jonker is een vooraanstaand specialist op het gebied van technologie en recht. Naast het begeleiden van cliënten in ICT- en Outsourcingprojecten richt Louis zich in het bijzonder op juridische vraagstukken en strategische samenwerkingen rond de inzet van (disruptieve) technologieën en innovaties in de financiële sector (FinTech, InsurTech) en de zorgsector (eHealth, HealthTech).