Waarmee kunnen wij u helpen?

  Nieuws

  Van Doorne benoemt nieuwe partners en counsel

 • NL EN
 • Advocatenkantoor Van Doorne benoemt Sjoerd Kamerbeek (corporate & commercial litigation) en Andy Furr (vastgoed) tot partner en Louis Jonker (IT) tot counsel.

  De benoemingen zijn van kracht per 1 januari 2018.

  Breed portfolio

  Van Doorne laat met deze benoemingen duidelijk zien dat het inzet op een breed, kwalitatief hoogwaardig dienstenportfolio. Managing partner Johan Boeren: "Met Sjoerd, Andy en Louis treden drie ambitieuze en getalenteerde dertigers toe, ieder met een uitstekende reputatie op hun eigen vakgebied. Jong talent krijgt de ruimte bij Van Doorne.”

   

  Andy Furr 

   

  Andy Furr
  Andy Furr (1987) is sinds 2015 als kandidaat-notaris werkzaam bij Van Doorne in de commerciële vastgoed- en vastgoedfinancieringspraktijk. Andy bekleedt diverse maatschappelijke nevenfuncties. 

   

   

  Louis Jonker 
  Louis Jonker (1978) is sinds 2006 verbonden aan Van Doorne. Louis is gastdocent IT-recht bij Tilburg University (masterfase) en, voor post-academisch onderwijs, bij TIAS en Nyenrode en wordt door Legal 500 aangemerkt als 'next generation lawyer'.

   

    Sjoerd Kamerbeek
  Sjoerd Kamerbeek (1986) is sinds 2011 verbonden aan Van Doorne en werkzaam in de proces- en verzekeringsrechtpraktijk, waar hij zich vooral toelegt op corporate & commercial litigation. Sjoerd is gastdocent bij de Universiteit Utrecht op het thema social entrepreneurship en wordt door Legal 500 aangemerkt als 'next generation lawyer'.

  Meer over